0

Η υπόθεση της ΕΟΚ εξετάστηκε από το πρωτοδικείο στην Ευελπίδων και η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή.

Στην Ευελπίδων συνεχίστηκε το… θρίλερ με τις εκλογές της ΕΟΚ. Το Πρωτοδικείο άκουσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και αναμένεται πλέον την Παρασκευή η απόφασή του σχετικά με το ποια διοίκηση θα αναλάβει προσωρινά καθήκοντα οδηγώντας την ομοσπονδία στις εκλογές.

Παρόντες ήταν ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Βαγγέλης Λιόλιος, ενώ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο. Η άτυπη συμμαχία Φασούλα-Λιόλιο (που πάντως θα είναι αντίπαλοι στις εκλογές, όταν διεξαχθούν) επιδίωξε να πείσει το δικαστήριο πως η εκλογή του Φάνη Χριστοδούλου έγινε νομότυπα και το συγκεκριμένο συμβούλιο συνεχίστηκε και δεν διακόπηκε για την Τρίτη, όταν τα άλλα μέλη εξέλεξαν ως προσωρινό πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Η πλευρά του τελευταίου υποστήριξε πως η συνεδρίαση που έκαναν μόνοι τους το μεσημέρι της Δευτέρας δεν είχε απαρτία και συνεπώς δεν ήταν νόμιμη σε αντίθεση με αυτή της Τρίτης που είχε τον απαιτούμενο αριθμό μελών.

Στη συνέχεια έγινε λόγος από την πλευρά Φασούλα-Λιόλιου για αλλαγή μελών της διοίκησης που είχε ορίσει το Πρωτοδικείο την περασμένη εβδομάδα θεωρώντας πως δεν πρέπει να μετέχουν μέλη της απερχόμενης διοίκησης της ΕΟΚ, κάτι που φυσικά αντέκρουσε η πλευρά Βασιλακόπουλου.

Πηγή: sport-fm.gr

Σταμάτης Ρουμελιώτης

Πρώτη φορά χωρίς ελληνική ομάδα στα προημιτελικά!

Previous article

Δεσύλλας: «Ανοικτό του Μπόλονι, προέχει η έξοδος στην Ευρώπη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.