0

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία για “μεγάλη” επιστροφή στον Παναθηναϊκό.

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τον Νικόλα Πατέρα και το ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησής του στον Παναθηναϊκό.

Δεδομένο πρώτο. Ο Πατέρας δεν έχει πάψει όλα αυτά τα χρόνια να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Έχει γνώση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ, ειδικά τώρα που το χρέος έχει μειωθεί εξαιρετικά χαμηλά. Άλλωστε, ο πρώην πρόεδρος του “τριφυλλιού” είχε συμβουλέψει πολλές φορές τον Γιάννη Αλαφούζο, ειδικά στο ξεκίνημα της δικής του θητείας στο κλαμπ.

Δεδομένο δεύτερο. Αυτή τη στιγμή, ο Νικόλας Πατέρας δεν έχει κάνει κάποια κίνηση επιστροφής στο “πράσινο” προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο μελλοντικά, όμως τα δεδομένα της παρούσας φάσης είναι συγκεκριμένα.

Δεδομένο τρίτο. Σε περίπτωση που έβγαινε μπροστά ξανά για τον Παναθηναϊκό, ο Πατέρας θα έμπαινε ως ένας ισχυρός συμπαίκτης στο πλάι του Αλαφούζου. Ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει στα χέρια του ένα φοβερά υψηλό ποσοστό των μετοχών και για να αποχωρούσε, θα χρειάζονταν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μέσω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει σενάριο επιστροφής Πατέρα με παράλληλη αποχώρηση Αλαφούζου.

Πηγή: spordog.gr

Σταμάτης Ρουμελιώτης

Το αφεντικό τρελάθηκε – Τα “σκάει” ο Αλαφούζος για προπονητή!

Previous article

Έχει πολύ …δουλειά ο Ντρεοσί – Το ρόστερ χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα!

Next article

You may also like