0

Ο Γάλλος τεχνικός δ/ντής βρίσκεται στη Γαλλία, όμως παρά τα όσα ακούγονται το εισιτήριο του έχει επιστροφή…

Ήρθε στο μέσον της σεζόν – με δίαυλο επικοινωνίας τον Μπόλονι – για να δώσει λύσεις. Για αυτό και το πάλεψε στο τέλος να παραμείνει ο Ρουμάνος τεχνικός αλλά τον πρόλαβαν οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα. O λόγος για τον Πιερ Ντρεοσί! Ο Γάλλος τεχνικός δ/ντής βρίσκεται στη Γαλλία, όμως παρά τα όσα ακούγονται το εισιτήριο του έχει επιστροφή…

Η αλήθεια είναι πως οι επιλογές του Γάλλου δεν βγήκαν. Εγκμπαγκοτό, Σανκαρέ, Νιάς. Μόνο ο τελευταίος κι αυτός είναι στον αέρα ελέω δανεισμού. Η αλήθεια επίσης, είναι πως επέμεινε υπερβολικά να παραμείνει ο Μπόλονι. ενώ όπως διαμορφώνεται ο νέος Παναθηναϊκός το εύρος των αρμοδιοτήτων του δεν έχει καθοριστεί ακόμη (σε περίπτωση παραμονής) και θα βρίσκεται σε συνάρτηση με τον νέο προπονητή. Όμως ενώ αρκετοί θεωρούν πως ο Γάλλος σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν (σενάριο υπαρκτό) ειλημμένη απόφαση δεν υπάρχει σήμερα που μιλάμε σε καμία περίπτωση. Αντίθετα οι “πράσινοι” αμφιταλαντεύονται”. Κατά προσέγγιση θα μπορούσαμε να πούμε πως οριακά τούτη την ώρα υπάρχει σκέψη διαζυγίου. Αλλά όχι απόφαση τελική!

Σε περίπτωση που φύγει πάντως ο Γάλλος τεχνικός δ/ντής μόνο σίγουρο δεν είναι πως θα αποκτηθεί αντικαταστάτης. Και πέραν από τεχνικούς συμβούλους ενδέχεται και ο προπονητής να έχει βαρύνουσα άποψη στα μεταγραφικά! Κρατήστε το τελευταίο, αφού στην παρούσα τα πράγματα είναι ρευστά. Ο έμπειρος τεχνικός πάντως αναχώρησε για την Γαλλία και έχει ανοιχτό εισιτήριο , με πιθανότερη ημέρα επιστροφής την επόμενη εβδομάδα. Και στο εξωτερικό ο Ντρεοσί δεν πήγε για τουρισμό πληροφοριακά, για να μην βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα. Αλλά για δουλειά του Παναθηναϊκού.

πηγή: trifilara.gr

Οργανισμός υπό διάλυση…. Ποιος διαλέγει προπονητή στον Παναθηναϊκό;;

Previous article

Αποκάλυψη: Σε απόγνωση ο Παναθηναϊκός – «Καλύψτε τους παίκτες και εμείς δεν θέλουμε τίποτα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.