0

Το κενό που αφήνει ο Πιέρ Ντρεοσί στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να καλυφθεί με την πρόσληψη κάποιου στελέχους.

Τουλάχιστον αυτό είναι το σκεπτικό με βάση το οποίο θα πορευτούν οι Πράσινοι το επόμενο διάστημα. Η ενεργή συμμετοχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο κομμάτι των μεταγραφών, οδήγησε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού στην απόφαση του “παγώματος” της πρόσληψης ενός τεχνικού διευθυντή ή General Manager και το Τριφύλλι θα προχωρήσει στην υλοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού με τα στελέχη που ήδη εργάζονται στο σύλλογο, να αποκτούν πιο σημαντικό ρόλο.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο “Τ”, ο Σπύρος Βλάχος έχει αναβαθμιστεί και θα είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που θα κάνει τις διαπραγματεύσεις με τους μεταγραφικούς “στόχους” του Παναθηναϊκού που έχει εντοπίσει ο Γιοβάνοβιτς.

Οι Πράσινοι θα ακολουθήσουν αυτό το… ασυνήθιστο “μοντέλο” μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο στην περίπτωση που κριθεί απαραίτητο και υπάρξει ανάγκη, τότε θα επανεξετάσουν το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

 

 

πηγή: trifilara.gr

Μόνο νίκη για να μην κινδυνέψει!

Previous article

Ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων η επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.