0

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή φεύγει η μισή ομάδα και έρχεται μία… ολόκληρη (βάσει των ονομάτων που δημοσιεύονται).

Μεταφορικά το λέμε προφανώς, αν και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού έχουν καταγραφεί καλοκαίρια που τουλάχιστον στο μέτωπο των αποδεσμεύσεων η παραπάνω ατάκα δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Ακόμη κι αυτό φανερώνει ότι επικρατεί μία σχετική ανισορροπία. Σίγουρα όταν αναλαμβάνει ένας νέος τεχνικός διευθυντής ή ένας νέος προπονητής, είναι φυσιολογικό να προκύψουν ανακατατάξεις και στο ρόστερ. Όμως, υπάρχουν και όρια.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που απέτυχε παταγωδώς την περυσινή σεζόν. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν ευθύνη όλοι οι παίκτες. Ένας συνδυασμός γεγονότων φέρνει, σχεδόν πάντα, το επιθυμητό ή ανεπιθύμητο αποτέλεσμα.

Σηκώνει μεγάλη συζήτηση το ερώτημα ποιοι εκ των τωρινών ποδοσφαιριστών του αξίζουν να παίζουν στον σύλλογο. Και είναι σεβαστό. Όμως, η απάντηση δεν πρέπει να έρχεται μόνο από τις ατομικές τους επιδόσεις.

Αν μια ομάδα είναι νοσηρή σε διάφορα σκέλη, τότε προφανώς και επηρεάζεται σε έναν βαθμό ο εκάστοτε παίκτης. Καλό είναι να μπει κι αυτό στην εξίσωση. Δηλαδή, προφανώς και πρέπει να καούν τα ξερά. Όχι όμως να συμπαρασύρουν και τα χλωρά. Τόσοι νεαροί προέρχονται από την Ακαδημία. Σπόροι του Παναθηναϊκού που θα πρέπει να προσεχθούν.

 

Έτοιμη η μελέτη του νέου γηπέδου – Αυτή θα είναι οριστικά η χωρητικότητα του!

Previous article

Γιάννης Αλαφούζος: Παρών, αλλά χωρίς να εισηγείται ποδοσφαιριστές!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.