0

Ο «κεντρικός υπολογιστής» του Παναθηναϊκού αυτή την περίοδο.

άνθρωπος «για όλες τις δουλειές» και ο απολύτου εμπιστοσύνης του Γιάννη Αλαφούζου. Το Νο 1 στέλεχος της ΠΑΕ σε αρμοδιότητες και ισχύ αυτή τη στιγμή! Είναι ίσως ο μοναδικός που «μπήκε» στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο το 2012 και παρέμεινε στον Παναθηναϊκό μέχρι και σήμερα αδιαλείπτως, χωρίς να έχει αποχωρήσει ούτε για μία μέρα. Τότε, πριν από εννέα χρόνια, ως μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», στην οργάνωση της οποίας είχε βοηθήσει τα μέγιστα. Εν συνεχεία ως επιχειρησιακός διευθυντής και υπεύθυνος αγώνων, ενώ είχε αναδειχθεί ταυτόχρονα και πρόεδρος της «Συμμαχίας». Κατά διαστήματα ήταν συνδετικός κρίκος διοίκησης – αγωνιστικού τμήματος με διαφορετικούς προπονητές και τεχνικούς διευθυντές, χωρίς όμως μεγάλες εξουσίες. Και από πέρυσι είναι πλήρως αναβαθμισμένος, καθώς σταδιακά του δόθηκαν από τον Αλαφούζο μεγαλύτερες αρμοδιότητες και ευθύνες.

Η απασχόληση του Λεωνίδα Μπουτσικάρη στη Super League σε συνδυασμό με την απουσία τεχνικού διευθυντή καθιστούν αυτή τη στιγμή τον Βλάχο Νο 1 «εκτελεστικό» στέλεχος στην ΠΑΕ. Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές, σχεδόν όλα τα κάνει εκείνος! Με μάνατζερς, με παίκτες, με ομάδες. Για ανανεώσεις, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις. Δεν θα προτείνει παίκτες από το… κεφάλι του, όμως κάποιες από τις προτάσεις των μάνατζερς μπορεί να τις μεταφέρει στον κόουτς Ιβάν. Ούτε θα παίρνει εκείνος τις αποφάσεις για τις αποχωρήσεις και τις πιθανές αποζημιώσεις, όμως θα είναι σε άμεση επαφή και επικοινωνία με τον προπονητή και με τον Αλαφούζο για τέτοιου είδους ζητήματα. Δύσκολο το έργο του, αλλά αφού αποφάσισε να μπει στο χορό… Ο ρόλος του είναι κυρίως εκτελεστικός και αν τελικά ο Παναθηναϊκός δεν προσλάβει team manager θα αποδειχθεί ότι η ισχύς της συμφωνίας Γιοβάνοβιτς – Αλαφούζου είναι τεράστια. Τουλάχιστον τώρα, στην αρχή. Αργότερα… (το) βλέπουμε…

 

πηγή: gazzetta.gr

Η Εθνική χρειαζόταν τον …Ολλανδό της!

Previous article

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ο «αρχιτέκτονας» με τον ισχυρότερο λόγο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.