0

Μεγάλη ιστοσελίδα της Βόρειας Μακεδονίας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 25χρονο Σκοπιανό στόπερ, Ντάρκο Βελκόφσκι.

Στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντάρκο Βελκόφσκι αναφέρεται μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της Βόρειας Μακεδονίας, η «Vecer.mk»! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, η διαπραγμάτευση για τον 25χρονο στόπερ έχει προχωρήσει πάρα πολύ.

Η ιστοσελίδα παραθέτει λεπτομέρειες για την υπόθεση, με την πρώτη να αφορά τη διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με τη Ριέκα. «Ο Γιοβάνοβιτς παίρνει τον Βελκόφσκι με 800.000 ευρώ» είναι ο τίτλος του άρθρου, αφού με αυτό το ποσό φέρεται να κοστολογεί η κροατική ομάδα τον Σκοπιανό κεντρικό αμυντικό.

Το δημοσίευμα υπονοεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει περάσει στο τελικό στάδιο της υλοποίησης της μεταγραφής του Ντάρκο Βελκόφσκι και η Ριέκα είναι έτοιμη να συναινέσει.

Μία άλλη λεπτομέρεια που καταγράφει το δημοσίευμα είναι το παιχνίδι που ο Γιοβάνοβιτς φέρεται να πείστηκε για τις ικανότητες του Βελκόφσκι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σέρβος προπονητής παρακολουθεί καιρό τον ποδοσφαιριστή, αλλά ενθουσιάστηκε με την απόδοση του στη νίκη της Βόρειας Μακεδονίας επί της Γερμανίας με 2-1, στις 31 Μαρτίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Βελκόφσκι ήταν βασικός στην ενδεκάδα της Βόρειας Μακεδονίας, παίζοντας ως κεντρικός αμυντικός σε τριάδα, σε σύστημα 5-3-2. Σε εκείνο το ματς, ο Σκοπιανός στόπερ και οι συμπαίκτες του αναχαίτισαν αντιπάλους όπως ο Χάβερτς και ο Γκνάμπρι.

 

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Previous article

Αφιέρωμα: Δέκα παίκτες που (μας) απογοήτευσαν!

Next article

You may also like