0

Χωρίς εγγυητική επιστολή θα λάβουν μέρος στη Super League 2 οι Β’ ομάδες, όπως αναμένεται να αποφασιστεί στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή, με την τροπολογία που θα κατατεθεί να ξεκαθαρίζει πως θα έξοδα θα επιβαρύνουν τους συλλόγους της Super League που θα έχουν ομάδες Β’ τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η τροπολογία:

Α) Δίδεται παράταση έως τις 31 Αυγούστου, αποκλειστικά και μόνο για την πιστοποίηση της ολοσχερούς καταβολής του ποσού των 350.000 ευρώ ως ελάχιστο Μετοχικό Κεφάλαιο της κάθε ΠΑΕ που αιτείται άδειας συμμετοχής στη νέα SL2. Κατά τα λοιπά, παραμένει η σημερινή, 15η Ιουλίου, ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων των αιτούντων ΠΑΕ στην ΕΕΑ.

Β) Μόνο για τη σεζόν 2021-2022 εξαιρούνται της υποχρέωσης προσκομιδής και 2ης εγγυητικής επιστολής οι ΠΑΕ της SL1 που δημιουργούν Β’ ομάδες, καθώς δεν έχει ακόμα καθοριστεί από την ΕΠΟ το ακριβές πλαίσιο λειτουργίας τους και υπάρχει αντικειμενική αδυναμία σύνταξης του ειδικού – αυτοτελούς προϋπολογισμού τους. Έτσι, οι Β’ ομάδες θα καλυφθούν από το σύνολο της εγγυητικής επιστολής, η οποία θα κατατεθεί για τη συμμετοχή των ΠΑΕ τους στην SL1.

πηγή: trifilara.gr

Πλήρης ανάλυση: Τι θα προσφέρει ο Ντάριλ Μέικον στον Παναθηναϊκό του Πρίφτη (vids)

Previous article

Έντυσε όλη την παρέα του στα… πράσινα ο Χεζόνια! (pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.