0

Ποιο είναι το …Plan C για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Μάριο Χεζόνια και όπως είναι λογικό όλος ο οργανισμός είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Όπως βγήκε χθες στη δημοσιότητα, υπάρχει και plan B, στη περίπτωση, δηλαδή, που η απάντηση του Κροάτη είναι αρνητική. Αυτό το δεύτερο πλάνο περιλαμβάνει προσπάθεια απόκτησης του Νάιτζελ Χέιζ, που τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε με επιτυχία στην Ζαλγκίρις.

Επειδή, όμως, και το δεύτερο πλάνο δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί, ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να σκέφτεται και τρίτο σχέδιο. Δεν είναι εύκολο το δεύτερο πλάνο, γιατί ο Χέιζ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Εχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων της Ευρωλίγκας, ενώ είναι ζεστό και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε παίξει για λίγο στο ΝΒΑ, τώρα είναι πολύ πιο έτοιμος και έμπειρος και θέλει να το ξαναδοκιμάσει.

Το τρίτο σχέδιο, λοιπόν, του Παναθηναϊκού μπορεί να είναι κάποιος παίκτης από το ΝΒΑ, μπορεί να είναι ο Σουηδός Γερέμπκο, που έχει φύγει από την Χίμκι, μπορεί να είναι και ο Ντεσόν Τόμας, που είχε παλιότερα το «τριφύλλι». Τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή την στιγμή.

Και άλλωστε η προσοχή και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι να μείνει ο Χεζόνια, που και παικταράς είναι και όλος ο κόσμος του εξάστερου τον θέλει σαν τρελός.

πηγή: sportdog.gr

Αποθεώνουν τον Γιάννη Μάτζικ, Κάρι και άλλοι σταρ του ΝΒΑ

Previous article

Δεν είναι (ακόμα) σε επίπεδο Ευρωλίγκας ο Ντιαλό…

Next article

You may also like