0

Το κλειστό 3.000 θέσεων αλλά και όλες τις «πράσινες» εγκαταστάσεις στον Βοτανικό. Μια μελέτη που έχει ήδη παραδοθεί στα χέρια των διοικούντων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Μέχρι τώρα ακούγαμε για τους στόχους, γι αυτά που «πρέπει να γίνουν», για όσα «έρχονται». Τώρα πλέον μπορούμε να δούμε, κυρίως να ΔΟΥΝ οι φίλοι του Παναθηναϊκού και να ονειρευτούν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που βρίσκεται στα σκαριά και σαφέστατα δύναται να αλλάξει την ιστορία του συλλόγου.

Η μελέτη-ψηφιακές μακέτες που πήρε από την εταιρεία «ΔΕΚΑΘΛΟΝ» η ΑΕΠ Ελαιώνας, παραδόθηκε στα χέρια των διοικούντων του Ερασιτέχνη μετά από τον κύκλο των σχετικών διαβουλεύσεων και με τον Δήμο Αθηναίων.

Τιτλοφορείται Panathinaikos Athletic Complex. Πρόκειται για σύμπλεγμα 3 κτιρίων με μεγάλη λειτουργική ευελιξία και χαμηλά λειτουργικά κόστη.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

– Κλειστό γήπεδο 3.000+ θέσεων

– Προπονητήριο

– Κτίριο Διοίκησης, shop-cafe

– Είναι εντυπωσιακό αρχιτεκτονικά, με φωτιζόμενη πρόσοψη φτιαγμένη από διάτρητο αλουμίνιο.

Ουσιαστικά, όλες οι επιμέρους χρήσεις-αίθουσες συγκεντρώνονται σε ένα σύμπλεγμα τριών κτιρίων, τα οποία έχουν την δυνατότητα αυτόνομης λειτουργίας. Αυτό αυξάνει την ευελιξία λειτουργίας του χώρου -προσφέρει ταυτόχρονη δυνατότητα οργάνωσης εκδηλώσεων/δράσεων κλπ- και περιορίζει τις λειτουργικές δαπάνες κάτι πολύ σημαντικό για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό που δεν έχει… εκατομμύρια να ξοδεύει!

Όπως προαναφέραμε καλύπτει όλες τις ανάγκες, έτσι όπως τις είχε θέσει στην ΑΕΠ Ελαιώνα η διοίκηση του Ερασιτέχνη (Γήπεδο 3.000 θέσεων, γήπεδο προπόνησης, γραφεία διοίκησης, μπουτίκ, ανοιχτό κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων με 500 θέσεις) καθώς περιλαμβάνονται στη μελέτη.

Προβλέπονται επίσης όλες οι υποδομές για ΑΜΕΑ καθώς και ειδική αίθουσα προπόνησης ΑΜΕΑ.

Σε αυτό τον μαραθώνιο που προηγήθηκε, η Alpha Bank έδωσε τον ρυθμό, η εταιρεία «ΔΕΚΑΘΛΟΝ» υλοποίησε και η ολοκληρωμένη μελέτη βρίσκεται στα χέρια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο οποίος θα την φέρει, μαζί με τις σχετικές συμβάσεις, στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο ζητώντας την έγκριση των φίλων του συλλόγου που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σας αφήνουμε να απολαύσετε το φωτογραφικό υλικό, το οποίο ουσιαστικά παρουσιάζει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού του μέλλοντος!

Προπονητής Αλ Τααβόν: «Μύθος της προπονητικής στην Σερβία ο Γιοβάνοβιτς»

Previous article

Στο Cosmote Sport 1 το Αλκμάαρ – Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.