0

Δεν θα ισχύει για τις δύο επόμενες χρονιές.

Σημαντική εξέλιξη στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Superleague Interwetten καθώς ένα πάγιο αίτημα του ποδοσφαίρου πρόκειται να γίνει πράξη.

Με μεγάλη πλειοψηφία και συγκεκριμένα με ψήφους 12-2 οι ομάδες αποφάσισαν να μπει η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 2023-24. Νωρίτερα εξάλλου δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού στην πλειονότητά τους οι ομάδες δεσμεύονται με διετή συμβόλαια μετά τις τελευταίες συμφωνίες τους με Nova και Cosmote TV.

Μοναδικές ομάδες που ψήφισαν κατά ήταν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που είχαν ταχθεί εναντίον της κεντρικής διαχείρισης και στην πρόσφατη ΓΣ της ΕΠΟ, όταν κλήθηκαν να ψηφίσουν την ολιστική μελέτη.

Σε ό,τι αφορά τα κριτήρια βάσει των οποίων θα μοιράζονται τα χρήματα, είναι η βαθμολογία και η ισομέρεια, η εμπορικότητα των ομάδων η οποία θα μετρηθεί από τρεις εταιρείες που θα κάνουν τον σχετικό έλεγχο, ωστόσο ενδέχεται να μπουν κι άλλα κριτήρια, κάτι που θα αποφασιστεί εκ των υστέρων.

 

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αιώνια φωτεινός φάρος για τον Ελληνισμό»!

Previous article

«Ο Παλάσιος θυσιάζεται για την ομάδα του – Είναι ταχύτατος και ντριμπλαδόρος»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.