0

Ξεκίνησαν να φοβούνται!

Με τιμωρία της έδρας τους κινδυνεύουν οι “πράσινοι” βάσει της δίωξης που τους ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνστσαντίνο Σπυρόπουλο.

Η δίωξη αφορά σε επεισόδια που φαίνεται να έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το άρθρο 15 4β στο οποίο γίνεται λόγος για τιμωρία 2-4 αγωνιστικές. Συγκεκριμένα αναφέρεται σε: «Είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου» και σημειώνει πως:

Γίνεται προφανές από τη δίωξη ότι δεν αφορά σε κάτι που αναφερόταν στο φύλλο αγώνα ή από την -αρχική- έκθεση του παρατηρητή, σε διαφορετική περίπτωση η κλήση θα είχε γίνει από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας κι ως εκ τούτου πιθανότατα υπήρξε κάποια συμπληρωματική έκθεση, ενδεχομένως από την αστυνομία.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: 

Σας ενημερώνουμε ότι από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 15 παρ.3ε’, 4β’, 5α’ και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Επιτέλους: Aυξάνεται η χωρητικότητα σε ΟΑΚΑ και Λεωφόρο!

Previous article

Δύσκολη δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.