0

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Παλαίμαχοι για την μετάθεση της Γενικής τους συνέλευσης κάποια άλλη στιγμή.

Κρίθηκε αναγκαίο η Ετησία Γενική Συνέλευση της ‘Ενωσης των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού (που είχε αναγγελθεί για τις 26/11) ν’ αναβληθεί, για αργότερα, λόγω παραμένουσας σφοδρότητας της πανδημίας, όπως και των κινδύνων που υποκρύπτονται σε μία συνάθροιση Βετεράνων Αθλητών.

Πέραν όμως από αυτό το πραγματικό γεγονός ήρθε και η Πολιτεία να εισηγηθεί, ίσως περισσότερο να προτρέψει ,τα Σωματεία που προγραμματίζουν Γενικές συνελεύσεις να τις μετακινήσουν για αργότερα, προφανώς μετά τις εορτές της Πρωτοχρονιάς.

Η κυβερνητική απόφαση έχει τους παρακάτω ουσιαστικούς λόγους:

Οι αρμόδιες υπηρεσίες επεξεργάζονται έναν αποκαλούμενο ”Υβριδικό Νόμο” ,Ο οποίος θα ισχύει σύντομα και με το οποίο καθορίζουν, μεταξύ των άλλων και τον μεικτό τρόπο διεξαγωγής των Γενικών Συνελεύσεων (φυσικής ή διαδικτυακής παρουσίας των μελών)όλων των Σωματείων Αθλητικών και Πολιτιστικών χωρίς διάκριση. Επομένως η Πολιτεία κρίνει σκόπιμη αυτή την μετακίνηση.

Μετά τα παραπάνω ,για λόγους προστασίας και αποφυγή κινδύνων για τους Παλαιμάχους η διοίκηση της ‘Ενωσης μας επέλεξε την Χρονική αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, εν αναμονή καλυτέρων ημερών.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ                  ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ

Όχι πάλι!… Διάστρεμμα ο Σένκεφελντ!

Previous article

Βονόρτας: «Μας έλλειψε η τύχη και… η εμπειρία»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.