0

Την απάντηση την έχει μόνο ο Γιάννης Αλαφούζος!

Τα όσα είπαν Μαλακατές (κυρίως) και Βρανόπουλος στη συνέντευξη Τύπου για τον Βοτανικό και τα κέρδη του Ερασιτέχνη έχουν γίνει γνωστά και σε γενικές γραμμές είναι ξεκάθαρα.

Όπως ξεκάθαρο είναι ότι για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο Βοτανικός σημαίνει εκτόξευση και δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση.

Ξεκάθαρο είναι επίσης πως ο Παναθηναϊκός αν ήθελαν και αν ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ οι πανίσχυρες διοικήσεις που είχε οι ΠΑΕ (οικογένεια Βαρδινογιάννη και Πολυμετοχικότητα με μεγαλομέτοχο Βαρδινογιάννη) θα είχε φτιάξει γήπεδο όχι μόνο στη Λεωφόρο, αλλά και πάνω στο Σύνταγμα! Αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα και δεν έχει νόημα και να ανοίξει πλέον…

Στη συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, δεν απαντήθηκε το πιο κρίσιμο ερώτημα που έγινε από την πλευρά της 13, αλλά και στο τέλος από συνάδελφο. Το ερώτημα ήταν τι θα γίνει αν η ΠΑΕ, δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος, αποφασίσει πως τελικά δεν του κάνει ο Βοτανικός αφού ολοκληρωθεί το πρότζεκτ (καθόλου απίθανο με βάση τα όσα έχουμε ζήσει), αλλά και πώς θα εμπιστευτούν ότι ένας άνθρωπος που έριξε τον Παναθηναϊκό στη Β Εθνική θα ενεργήσει προς το συμφέρον του συλλόγου.

Ο Μαλακατές, ο Βρανόπουλος και ο οποιοσδήποτε άλλος δεν θα μπορούσε να δώσει κάποια απάντηση σε αυτό. Την απάντηση την έχει μόνο ο Γιάννης Αλαφούζος!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ οφείλει να μιλήσει σε ανοιχτή συνέντευξη Τύπου και να απαντήσει σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις για τις συμφωνίες της ΠΑΕ με δήμο, κράτος και Ερασιτέχνη, αλλά και τι σκοπεύει να κάνει καθώς το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είναι αλληλένδετο με την επιτυχία ή αποτυχία του Βοτανικού αλλά και ολόκληρου του συλλόγου!

Δεν γίνεται να υπάρξει καμία ψηφοφορία που θα κρίνει τη στέγαση ΠΑΕ και ΑΟ για τα επόμενα 100 χρόνια, χωρίς να ξέρουμε τις σκέψεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ!

ΥΓ: Παναθηναϊκοί σαν τον κ. Βρανόπουλο μας γεμίζουν ελπίδα ΥΓ1: Δεν γίνεται να μην υπάρξουν οικονομικές ρήτρες αν για οποιοδήποτε λόγο ο Βοτανικός δεν προχωρήσει με ευθύνη του κράτους, του δήμου ή των τραπεζών.

ΥΓ2: Οι τηλεδιαιτήτες που όταν σφύριζαν έδιναν τα πρωταθλήματα στον γαύρο και κάθε Κυριακή μας… πονούσαν τα μυαλά με αυτά που σφύριζαν, πάνε και τώρα να μας βγάλουν τρελούς με τη φάση του Σάντσες! Τσίπα δεν είχαν ποτέ και φυσικά δεν την έχασε κανείς για να τη βρουν τώρα αυτοί…

πηγή: prasinostypos.gr

Σε ρυθμούς ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Previous article

Τέλος ο Σέχου από τον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.