1

Το «δικαίωμα ψήφου» στην κρισιμότερη ΓΣ της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού οδηγεί μαζικά τους φιλάθλους στην ενεργοποίησή τους.

Το «δικαίωμα ψήφου» στην κρισιμότερη ΓΣ της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού οδηγεί μαζικά τους φιλάθλους στην ενεργοποίησή τους. Μέσα σε 24 ώρες σημειώθηκαν όσες ανανεώσεις μελών γίνονταν σε… 15 μέρες, το τελευταίο διάστημα.

Ο κόσμος ανταποκρίνεται με μαζικότητα στην έκκληση της διοίκησης του Παναθηναϊκού ΑΟ για μαζική συμμετοχή. Με βάση την χθεσινή δήλωση του κ.Μαλακατέ περίπου 4.500 ήταν τα ενεργά μέλη, αριθμός που μετά την συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε να μεγαλώνει με σταθερούς ρυθμούς.

Χωρίς μάλιστα να έχει ενεργοποιηθεί ο τρόπος που αφορά τα παλαιότερα μέλη (μέσω πιθανών δόσεων), όσοι είχαν ανενεργή τη συνδρομή στον Παναθηναϊκό έσπευσαν να καταβάλουν το αντίτιμο των 50€ και έχοντας κλείσει ένα έτος ως μέλη να μπορούν να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου στην επερχόμενη ΓΣ του Φεβρουαρίου.

Πρακτικά αυτό πέραν της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, μεγαλώνει τη δεξαμενή ψηφοφόρων και δίνει άλλη δυναμική στη Γενική Συνέλευση ώστε όποιο κι αν το αποτέλεσμα να αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από την πλατιά μάζα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, σε ένα ιστορικής σημασίας ζήτημα.

Χωρίς Μποχωρίδη και Μαντζούκα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει ΤΣΣΚΑ

Previous article

Γιόβιτς για κορωνοϊό: Απάντησε σε φίλο του Παναθηναϊκού για την κατάστασή του! (pic)

Next article

You may also like

1 Comment

  1. hhhhh

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.