0

Ό,τι κι αν φαντάζεστε ότι ακολουθεί διαβάζοντας τον τίτλο, απέχει τουλάχιστον έτη φωτός από την αλήθεια.

Η Eva Padlock δεν αστειεύεται.
Θυμίζει κάτι από Κλεοπάτρα, κάτι από βασίλισσα του Σαβά, μια αρχαία ιέρεια εξ Ανατολής. Θα μπορούσε να είναι μια Περσίδα στρατηλάτης. Η Eva Padlock  μοιάζει να είναι βγαλμένη από μιαν άλλη εποχή πιο «ιεροτελεστιακή», αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι. Το γιατί θα το καταλάβεις μόλις δεις τη φωτογραφία.

Το γεγονός ότι μιλάμε για μια γυναίκα που δύσκολα θα βρεθεί όμοια της και καλύτερη της σε όλη την Ευρώπη – για να μην πούμε την υφήλιο – είναι αρκετό από μόνο του για να δώσει το στίγμα. Πολλές μπορεί να έχουν τα μάτια της. Πολλές μπορεί να έχουν το στήθος της ή συνολικά το κορμί της. Αλλά καμία δεν έχει όλα αυτά συγκεντρωμένα σε ένα τόσο σαγηνευτικό πρόσωπο και τόσο απίστευτο κορμί.

Στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram είναι ξεκάθαρο αυτό. Και η συγκεκριμένη που σας δείχνουμε δεν σπάει τον κανόνα. Ίσα ίσα που τον κάνει ακόμα πιο ισχυρό. Η Eva Padlock έχει βάλει μόνο το κάτω εσώρουχο και το υπόλοιπο κορμί της καλύπτεται από κοσμήματα και τα μαλλιά της που έχουν απλωθεί στο πληθωρικό της στήθος.

 

Στα όρια της προσβολής η πρόταση για Διούδη!

Previous article

Όλοι διαθέσιμοι για το ντέρμπι (vid)

Next article

You may also like