1

Για τους μη Παναθηναϊκούς μια τέτοια κίνηση προκαλεί έκπληξη. Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, καμμία.

Συνηθισμένα τα (παναθηναϊκά) βουνά από τέτοια χιόνια αφού ο εμφύλιος σπαραγμός και η εσωτερική διαμάχη κρατάνε σχεδόν όσο και η υπεραιωνόβια ιστορία του κλαμπ.

Είναι πραγματικά ελάχιστα τα χρονικά διαστήματα στα οποία ο μεγάλος σύλλογος της Αθήνας βιώνε αυτό που είανι το όνομα της πιο γνωστής πλατείας της πρωτεύουσας. Από τον Παναθηναϊκό απουσίαζε και ακόμη απουσιάζει η ομόνοια με αποτέλεσμα ο σύλλογος να κάνει διαρκώς ένα βήμα μπρος και δύο πίσω.

Είναι πολλά τα περιστατικά: από τα πληρωμένα συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, στο συλαλλητήριο που έφερε την πολυμετοχικότητα και την καταστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας, ως τις έριδες και τις σκοπιμότητες που μετέτρεψαν τον πρωταθλητή σε όλα τα σπορ σε ομάδα που πάλευε να μείνει στις μεγάλες κατηγορίες σε πολλά τμήματα του ερασιτέχνη.

Οι «Παναθηναϊκάρες» που έκαναν την προσφυγή, φυσικά και δεν θέλουν το καλό του συλλόγου. Θέλουν να γίνουν τα πράγματα όπως οι ίδιοι πιστεύουν ότι είναι καλύτερα, ακόμη κι αν το μεγαλύτερο κομμάτι του εκλογικού σώματος (και η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της ομάδας) έχει αντίθετη με αυτούς άποψη.

Είναι θλιβερό να βλέπεις δήθεν Παναθηναϊκούς να βάζουν τέτοιες τρικλοποδιές στην πρόοδο του συλλόγου, τον οποίον θέλουν -προφανώς- να κρατήσουν εγκλωβισμένο και να τον μικρύνουν ώστε να αποκτήσει σημασία η ύπαρξή τους.

Καλό θα είναι οι 59 «Παναθηναϊκάρες» να βγουν μπροστά, να αποκαλύψουν τις ταυτότητές τους και να μας πουν αναλυτικά για ποιό (ή ποιούς) λόγο αντιτίθενται στην πρόοδο και την ευημερία του αθλητικού ομίλου και της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στην Ελλάδα έχουμε αμέτρητα παραδείγματα σοβαρής προδοσίας, σε διάφορες εκφάνσεις της ζωής μας Ο Παναθηναϊκός πάντα είχε τους δικούς του Εφιάλτες, τώρα πλέον έχουν όνομα και επώνυμο (59 ονοματεπώνυμα) για να είμαστε συγκεκριμένοι.

 

Μάντζιος: «Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει τον τελικό…»

Previous article

Ήττα στην Θεσσαλονίκη και… τώρα ο μεγάλος τελικός

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Καιρός λοιπόν σε αυτούς να κοπεί διά παντός το γήπεδο!

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.