0

Ποιος θα βρεθεί στον πάγκο του Παναθηναϊκού; Ιδού το ερώτημα, ιδού κάποιες περιπτώσεις αλλά και ένα τρελό σενάριο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάποια εξέλιξη σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει κάμποσα νέα πρόσωπα στον πάγκο του. Ήδη υπήρξε η πρώτη διαφοροποίηση καθώς ο Χρήστος Σερέλης αποχώρησε από το τιμ κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Λαύριο. Το γιατί άφησε για δύο μήνες το Λαύριο, προκειμένου να γίνει ασίσταντ του Γιώργου Βόβορα και τελικά να ξαναγυρίσει στην ομάδα που δούλεψε επί σειρά ετών, είναι κάτι που δε μπορεί να εξηγηθεί και τόσο εύκολα.

Τέλος πάντων δε θα μείνουμε εδώ γιατί θα πρέπει να εξετάσουμε και κάποια άλλα πράγματα. Όπως για παράδειγμα το ότι ο Γιώργος Βόβορας, εκτός σοβαρού απροόπτου θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ως ασίσταντ του νέου προπονητή.

Χαίρει, άλλωστε, της απόλυτης εμπιστοσύνης του Αργύρη Πεδουλάκη και θα είναι παρών στο τιμ. Αρκεί βέβαια να είναι «ΟΚ» και ο νέος προπονητής της ομάδας

Πέραν τούτων; Το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό παραμένει «γρίφος» και είναι αλήθεια ότι υπάρχουν αρκετά σενάρια. Άλλα έχουν δει το φως της δημοσιότητας κι αφορούν από έλευση του Γιάννη Σφαιρόπουλου μέχρι και ένα «τρελό σενάριο» που έχει να κάνει με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Ο Κροάτης πριν από λίγες ημέρες (15/6) δεν έκανε χρήση του όρου που είχε ώστε να «βγει» από το συμβόλαιό του στην Ούνικς Καζάν. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζει στην ομάδα αλλά και ότι δε θα είναι παρών σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά τον αποκλεισμό των ομάδων της Ρωσίας.

Το «σενάριο» αναφέρει ότι ο Κροάτης θα ήθελε να αποχωρήσει για ομάδα της Euroleague και- μαντέψτε- η μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που ακόμα δεν έχει προπονητή είναι ο Παναθηναϊκός! Βεβαίως τα πράγματα δεν είναι εύκολα κι ακόμα, πέραν της έντονης φημολογίας, δεν υπάρχει κάτι «χειροπιαστό» που να μας οδηγεί στο ότι ο Κροάτης μπορεί να έρθει στον Παναθηναϊκό. Διότι πρακτικά ο Περάσοβιτς έχει συμβόλαιο.

Ελεύθερος είναι ο Σφαιρόπουλος ή ο Τζβένταν Μίτροβιτς και ο Νίβεν Σπάχια σε ό,τι αφορά στο επίπεδο προπονητών με θητεία στην Euroleague. Ελεύθερος είναι και ο Τζόρτζεβιτς αλλά φυσικά είναι μάλλον περιττό να συζητάμε ενδεχόμενη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό (για τους γνωστούς λόγους).

Το θέμα πάντως αναμένεται να λυθεί άμεσα αφού ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να «κλείσει» τον προπονητή του για να προχωρήσει στο «χτίσιμο» της ομάδας. Κι έχει πολλή δουλειά μπροστά του.

 

«Κρούση» της Μεξικανικής Πούμας σε Βιγιαφάνιες

Previous article

Πώς ο Γιοβάνοβιτς πείθει τον Μπλάνκο για το «ναι»!

Next article

You may also like